starts in 10 seconds
04 La mort

04 La mort

Què passa amb algú quan mor? Tard o d’hora tothom es fa aquesta pregunta. Hi ha res més quan algú deixa de respirar, o s’acaba tot per sempre? Gairebé totes les religions han cregut que l’home continua la seva existència en morir gràcies a la immortalitat de l’ànima. Però … és això cert? Tenim una ànima immortal que “s’allibera” del cos i viatja a algun lloc quan algú mor?
Daniel Bosqued ens ajuda a trobar la resposta que ens dona la Bíblia.

My List

La veritat en 2 minuts

La veritat en 2 minuts 1: Tota la veritat

La veritat en 2 minuts 1: Tota la veritat

Què es la veritat? Existeix de debò? ¿Per què es tan important?

La veritat en 2 minuts 2: L’infern.

La veritat en 2 minuts 2: L’infern.

Què es l'infern? Existeix de debò? Per què es tan important?

La veritat en 2 minuts 3: El Dissabte

La veritat en 2 minuts 3: El Dissabte

Alguna vegada has sentit l'expressió "dia de repòs"? A la Bíblia es refereix al setè dia, dedicat especialment a Déu. Per l'islam aquest dia especial és el divendres. Per al judaisme el dissabte. Per a la majoria de cristians és el diumenge. En què quedem? Quin és el veritable dia de repòs? I el que és més important, vol Déu, encara avui, que compartim un dia a la setmana de forma especial? Daniel Bosqued ens ajuda a trobar la resposta que ens dona la Bíblia.

05 La salvació

05 La salvació

Què cal fer per ser salvar-se? I si la salvació no depèn del que facis? i si el que pesaves fins ara no es tan com ho has pensat? De la resposta a aquesta pregunta depèn la teva compressió sobre Déu, el món i el futur. Daniel Bosqued ens ajuda a trobar la resposta que ens dona la Bíblia.

06- El rapte.

06- El rapte.

Molts cristians a tot el món creuen en la segona vinguda de Jesús. Però hi ha discrepàncies respecte a quan i com es produirà. Un ensenyament bastant estès és que en un moment futur, tots els creients en Déu desapareixeran del planeta de sobte. És el que es coneix com el Rapte Secret. Aquesta teoria que apareix en pel•lícules, llibres i novel•les de tot el món, té una immensa acceptació. Fins i tot pot resultar curiosa. Però...té recolzament bíblic? Daniel Bosqued ens ajuda a trobar la resposta que ens dona la Bíblia.

07- El do de llengues

07- El do de llengues

Alguns cristians sincers conceben l’anomena’t “do de llengües” com el senyal del baptisme de l'Esperit Sant. Parlar amb idiomes desconeguts, s'entén com la “evidència del poder pentecostal”. Tot creient convertit ha de fer-ho. I si no ho fa, té un problema. Daniel Bosqued ens ajuda a trobar la resposta que ens dona la Bíblia.

08- La alimentació.

08- La alimentació.

La alimentació ha estat objecte de debat teològic al llarg dels segles. Uns mengen de tot, uns altres no mengen porc o marisc, uns altres són vegetarians,... per què? La majoria del mon cristià no considera vigents els principis bíblics d'alimentació. Però… i si aquestes indicacions no fossin unes regles antiquades? I si fossin una proposta de Déu per a la teva vida avui? Daniel Bosqued ens ajuda a trobar arguments per aquesta important recerca.