starts in 10 seconds
Més que viure 1 Lo incomprensible es possible
Més que viure 1 Lo incomprensible es possible
12m

Alguna vegada t’has trobat davant d’una situació que et semblava de solució inabastable? Quantes vegades ens hem trobat davant coses que semblen impossibles?

Jordi Abad ens ajuda a analitzar aquest aspecte de la nostre vida.

Géneros: Més que viure
My List

Més que viure

Més que viure 2 Les influencies

Més que viure 2 Les influencies

Hi ha influències bones i dolentes que ens empenyen cap a comportaments determinats. Podem controlar les influències que rebem diàriament? Jordi Abad ens ajuda a analitzar aquest aspecte de la nostra vida.

Més que viure 3 La direcció correcta

Més que viure 3 La direcció correcta

Quan no sabem on som ens resulta molt difícil, per no dir impossible, prendre la direcció correcta per anar al lloc que desitgem. Jordi Abad ens ajuda a analitzar aquest aspecte de la nostre vida.

Més que viure 4 Un somriure

Més que viure 4 Un somriure

Un somriure sincer, obert, ofert sense esperar res a canvi, és la clau de les relacions humanes. Es tan difícil incorporar-lo a la nostra vida? Podem aconseguir-ho?. De debò es tan positiu per a mi? Jordi Abad ens ajuda a analitzar aquest aspecte de la nostre vida.

Més que viure 5 La impotència

Més que viure 5 La impotència

Quan no podem aconseguir el que desitgem o impedir que passi el que no desitgem ens sentim impotents. La impotència és una de les característiques que ens resulta més difícil assumir i superar. Jordi Abad ens ajuda a analitzar aquest aspecte de la nostre vida.

Més que viure 6 El perdó

Més que viure 6 El perdó

Des dels viatges de Marco Polo fins a arribar al popular diners de plàstic l'economia ha avançat molt, s'ha globalitzat i ha estat la base per al creixement de la societat actual. Una de les necessitats mes grans de l'ésser humà i alhora més difícil d'aconseguir és el perdó. Ens resulta més fàcil adquirir coses o prestacions de qualsevol servei que incorporar el perdó en la nostra vida. ¿Per què ens costa tant l'accés al perdó? Jordi Abad ens ajuda a analitzar aquest aspecte de la nostre vida.

Més que viure 7 La debilitat i la força

Més que viure 7 La debilitat i la força

Al llarg de la nostra vida ens trobem amb experiències, moments o gent que ens fan sentir increïblement feble, increïblement inútil o increïblement indefens. Des que vam començar a anar a l'escola fins que ens jubilem, ens trobem amb situacions que ens fan sentir inferiors i fins i tot inútils. Jordi Abad ens ajuda a analitzar aquest aspecte de la nostre vida.

08 El temps

08 El temps

El temps és una de les nostres majors preocupacions. Amb tot i tenir a la nostra disposició cotxes, trens o avions que ens traslladen d'un lloc a un altre amb rapidesa, ràdios i teles que ens informen al segon del que passa a tot el món o disposar de telèfons per comunicar-nos a l'instant amb qualsevol lloc , cada vegada tenim menys temps. Què és el temps? Es pot recuperar el temps? Com aprofitar el temps? Jordi Abad ens ajuda analitzar aquest aspecte de la nostre vida.