starts in 10 seconds
Més que viure 7 La debilitat i la força
Més que viure 7 La debilitat i la força
12m

Al llarg de la nostra vida ens trobem amb experiències, moments o gent que ens fan sentir increïblement feble, increïblement inútil o increïblement indefens. Des que vam començar a anar a l’escola fins que ens jubilem, ens trobem amb situacions que ens fan sentir inferiors i fins i tot inútils.

Jordi Abad ens ajuda a analitzar aquest aspecte de la nostre vida.

Géneros: Més que viure
My List

Més que viure

Més que viure 1 Lo incomprensible es possible

Més que viure 1 Lo incomprensible es possible

Alguna vegada t'has trobat davant d'una situació que et semblava de solució inabastable? Quantes vegades ens hem trobat davant coses que semblen impossibles? Jordi Abad ens ajuda a analitzar aquest aspecte de la nostre vida.

Més que viure 2 Les influencies

Més que viure 2 Les influencies

Hi ha influències bones i dolentes que ens empenyen cap a comportaments determinats. Podem controlar les influències que rebem diàriament? Jordi Abad ens ajuda a analitzar aquest aspecte de la nostra vida.

Més que viure 3 La direcció correcta

Més que viure 3 La direcció correcta

Quan no sabem on som ens resulta molt difícil, per no dir impossible, prendre la direcció correcta per anar al lloc que desitgem. Jordi Abad ens ajuda a analitzar aquest aspecte de la nostre vida.

Més que viure 4 Un somriure

Més que viure 4 Un somriure

Un somriure sincer, obert, ofert sense esperar res a canvi, és la clau de les relacions humanes. Es tan difícil incorporar-lo a la nostra vida? Podem aconseguir-ho?. De debò es tan positiu per a mi? Jordi Abad ens ajuda a analitzar aquest aspecte de la nostre vida.

Més que viure 5 La impotència

Més que viure 5 La impotència

Quan no podem aconseguir el que desitgem o impedir que passi el que no desitgem ens sentim impotents. La impotència és una de les característiques que ens resulta més difícil assumir i superar. Jordi Abad ens ajuda a analitzar aquest aspecte de la nostre vida.

Més que viure 6 El perdó

Més que viure 6 El perdó

Des dels viatges de Marco Polo fins a arribar al popular diners de plàstic l'economia ha avançat molt, s'ha globalitzat i ha estat la base per al creixement de la societat actual. Una de les necessitats mes grans de l'ésser humà i alhora més difícil d'aconseguir és el perdó. Ens resulta més fàcil adquirir coses o prestacions de qualsevol servei que incorporar el perdó en la nostra vida. ¿Per què ens costa tant l'accés al perdó? Jordi Abad ens ajuda a analitzar aquest aspecte de la nostre vida.

08 El temps

08 El temps

El temps és una de les nostres majors preocupacions. Amb tot i tenir a la nostra disposició cotxes, trens o avions que ens traslladen d'un lloc a un altre amb rapidesa, ràdios i teles que ens informen al segon del que passa a tot el món o disposar de telèfons per comunicar-nos a l'instant amb qualsevol lloc , cada vegada tenim menys temps. Què és el temps? Es pot recuperar el temps? Com aprofitar el temps? Jordi Abad ens ajuda analitzar aquest aspecte de la nostre vida.