starts in 10 seconds
16 Ioisme i felicitat

16 Ioisme i felicitat

Las aules son las mateixes, els bancs els mateixos, la edat es la mateixa, però,… els temps han canviat. Reflexions d’un professor que va ser alumne.

My List

Podcast La Cultura i la Bíblia

01 Introducció

01 Introducció

En la vida no tot es anar mes lluny, mes alt, mes rapid. Es tracta de gaudir la vida i el que ens envolta. Us convidem a gaudir i envoltar-nos de la natura.

01 Carlemany Marca Hispànica

01 Carlemany Marca Hispànica

Passejant per la historia, un podcast on ens fixem amb els detalls del passat per entendre el nostre present.

01 Historicitat de Jesús i els evangelis

01 Historicitat de Jesús i els evangelis

La historia ha quedat influenciada per el naixement d’un dels personatges mes importants que ha viscut entre nosaltres. Coneixem els fets històrics referenciant-los abans o desprès del naixement de Jesús. Què va fer de Jesús una referència històrica? El que diuen els evangelis, es fiable? Es important per a nosaltres avui la figura i fets de Jesús de Natzarè? Com ha marcat el cristianisme la història del mon?

01 La biblioteca de la vida al nostre abast

01 La biblioteca de la vida al nostre abast

Un podcast de divulgació científica que tracta d’esbrinar quina relació tenen la fe i la ciència, presentat per un grup de professors del Col·legi Adventista de Sagunt.

01 Victor Sierra-Què es el so?

01 Victor Sierra-Què es el so?

Amb l’acompanyament de la gran música i els seus coneixedors, us convidem a propar-nos a aquest mon per descobrir les seves interioritats.

01 Ètica, moral i pensament

01 Ètica, moral i pensament

La vida moderna ens enfronta a decisions importants. El coneixement i la informació son imprescindibles. Les respostes son trascendents. Què està bé? Què està malament? Què és correcte? Què és incorrecte? Quin és el criteri per donar una bona resposta? Moral, ética, principis, sentiments, emocions,... Té la filosofia resposta als nostres interrogants? Reflexionar ens pot ajudar a trobar respostes, perquè… encertar és vital.

01 Llama de amor

01 Llama de amor

Cadascun del aspectes i experiències de la nostra vida pot tenir el seu moment poètic. Tractem de buscar en la expressió poètica la nostra reflexió personal.